Grasshopper hyppää Eurooppaan

Posted by on Tam 16, 2016 in Uncategorized | No Comments
Grasshopper hyppää Eurooppaan

Eero Saarisen suunnittelema ja Tetrimäen yksinoikeudella valmistama Grasshopper-nojatuoli esitellään Euroopan markkinoille Kölnin sisustus- ja huonekalumessuilla 18.–24.1.2016. Eero Saarinen suunnitteli Grasshopperin 70 vuotta sitten.

Tetrimäen malliston lippulaivat Eero Saarisen Grasshopper ja Ben af Schulténin ISO ovat esillä Kölnin kansainvälisillä sisustus- ja huonekalumessuilla.

Tetrimäen malliston lippulaivat Eero Saarisen Grasshopper ja Ben af Schulténin ISO ovat esillä Kölnin kansainvälisillä sisustus- ja huonekalumessuilla.

”Grasshopper tunnetaan korkeasta laadusta, kauneudesta ja mukavuudesta. Uskomme, että se vetoaa eurooppalaiseen kuluttajaan. Jatkossa laajennamme markkinointia Yhdysvaltoihin, missä Eero Saarinen teki uransa ja hänestä tuli amerikkalainen ikoni”, Tetrimäen toimitusjohtaja Petri Pajumäki kertoo.

Eero Saarisen (1910 – 1961) ensimmäinen suuri arkkitehtoninen työ oli General Motorsin tekninen keskus Warrenissa Michiganissa. Hänen muita tunnettuja teoksiaan ovat Gateway Arch St. Louisissa, Dullesin lentokenttäterminaali lähellä Washingtonia sekä TWA:n terminaali John F. Kennedyn lentoasemalla New Yorkissa.

Ben af Schultén on suunnitellut Tetrimäelle erityisesti julkisiin tiloihin sopivat ISO-tuolin ja -pöydät.

Ben af Schultén on suunnitellut Tetrimäelle erityisesti julkisiin tiloihin sopivat ISO-tuolin ja -pöydät.

Grasshopperin lisäksi Tetrimäki esittelee Kölnissä uusinta mallistoaan, johon kuuluvat Artekin entisen taiteellisen johtajan Ben af ​​Schulténin suunnittelemat Grasshopperin sivupöydät sekä erityisesti julkisiin tiloihin sopivat ISO-tuoli ja -pöydät.

”Olemme erittäin ylpeitä, että kansainvälisesti arvostettu Ben af ​​Schultén on liittynyt suunnittelijoihimme. Hänen työnsä sopivat täydellisesti Tetrimäen laadukkaaseen valikoimaan, ja ne herättävät varmasti kiinnostusta Euroopassa”, toimitusjohtaja Petri Pajumäki uskoo.